Menu

Waldo Tower

Waldo-Tower

#Waldo Tower

De 70 meter hoge woontoren Waldo Tower is in december 2016 opgeleverd. Het opvallende gebouw staat op de kruising tussen de Calandkade en de Waldorpstraat, centraal gelegen in Laakhaven West.

Het gebouw heeft 22 etages, waarvan 21 etages met studio’s en een kantoor op de bovenste verdieping. Op de begane grond bevinden zich een de fietsenberging, containerruimte en de entree.

Via de centrale entreehal op de begane grond kom je via het trappenhuis of met de lift op de verdieping met jouw eigen voordeur uit. Iedere studio beschikt over een eigen woon-/slaapkamer, een badkamer met douche en toilet, een luxe keuken en een (Frans) balkon. De studio’s hebben veel lichtinval door de grote raampartijen.

Op de begane grond zit een ruime afsluitbare fietsenberging waar alle bewoners gezamenlijk hun fiets veilig kunnen stallen. Op de vierde etage bevindt zich een gemeenschappelijk zonnig dakterras met uitkijk over het water. Hier kun je gezellig met je buren genieten van een mooie dag of avond.

Verder zijn er diverse voorzieningen zoals huismeesters, videobewaking en een containerruimte. In Waldo Park kunnen tegen extra kosten parkeerplaatsen worden gehuurd.