Menu

Waldo Neighbour

Waldo-Neighbour

#Waldo Neighbour

Waldo Neighbour is in juni 2016 opgeleverd. Het bevindt zich naast Waldo First (‘The Waldo’) aan de ventweg van de Waldorpstraat in de centraal gelegen Haagse wijk Laakhaven West.
Het gebouw heeft 3 woonlagen met studio’s gelegen bovenop de begane grond, alwaar zich een fietsenberging, het trappenhuis en bedrijfsruimten bevinden.

Via de centrale entreehal op de begane grond, kom je door het trappenhuis op de galerij van de verdieping met jouw eigen voordeur. Iedere studio beschikt over een eigen woon-/slaapkamer, een badkamer met douche en toilet, een luxe keuken en een (Frans) balkon. De studio’s hebben veel lichtinval door de grote raampartijen.

Op de begane grond bevindt zich een afsluitbare fietsenberging waar alle bewoners gezamenlijk hun fiets veilig kunnen stallen. Op de tweede etage bevindt zich een groot zonnig dakterras dat door alle bewoners gebruikt kan worden. Hier kun je gezellig met je buren genieten van een mooie dag of avond.

Alle Waldo’s zijn zeer goed geïsoleerd waardoor het Energielabel A++  van toepassing is. Dit zal je dus aanzienlijk merken in de maandelijkse energielasten! Door deze goede isolatie zal je in je appartement geen hinder ondervinden van geluiden van buiten.
Parkeren is ook geen probleem rond The Waldo’s: er zijn voldoende parkeervoorzieningen direct gelegen nabij de gebouwen.

Plattegrond type TwentyEight

28m2