Menu

Omgeving

Fietskaart

Waldo City staat in het voormalige Haagse havengebied Laakhaven. Een centraal gebied dat op dit moment volop in beweging is! Laakhaven Oost is inmiddels herontwikkeld en biedt ruimte aan onder andere de Haagse Hogeschool, het Mondriaan College, het grootste overdekte winkelcentrum van Den Haag “de Megastores” en vele nieuwe kantoren en woningen. Het dynamische karakter is uniek in de stad en heeft een aantrekkingskracht op jongeren en ondernemende pioniers. Het gebied Laakhaven West, waar Waldo City is gesitueerd, is omgeven door woningen en water en ligt vlakbij station Hollands Spoor. De komende jaren verandert dit gebied in een moderne eigentijdse stadswijk waar mensen kunnen werken en wonen. Het wordt een gezellige wijk met een gevarieerd woningaanbod en vol vertier. Lees meer over de ontwikkeling van het gebied in Laakhavens Magazine van de gemeente Den Haag.

Waldo City staat centraal in dit gebied: Er komt veel studentenhuisvesting op loopafstand van de Haagse Hogeschool, station Hollands Spoor, het Mondriaan College, tram- en bushaltes, horeca, restaurants, sportclubs, dienstverlening, bedrijfsruimten en winkels. Schuin tegenover The Waldo zit een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen en binnen een paar minuten loop je naar het grootste overdekte winkelcentrum van Den Haag (De Megastores). Met de fiets zit je binnen 3 minuten bij de Haagse Hogeschool en binnen 5 tot 10 minuten op de Grote Markt, Het Plein, de Denneweg of het Noordeinde waar je talloze kroegen, clubs en restaurants vindt. Ook fiets je binnen 20 minuten naar Scheveningen.

vogelvlucht_locatie_basis

artist impressie supermarkt#Supermarkt

Schuin tegenover The Waldo zit een lokale supermarkt. Dus voor je dagelijkse boodschappen is een keer struikelen genoeg. Verder zijn er ook twee supermarkten in de Megastores gevestigd, namelijk Aldi en Jumbo.

#HorecaHoreca

Ook mag een gezellig terrasje, een heerlijke tapas-bar of een lekkere koffiezaak niet ontbreken in deze vernieuwende wijk. Naast een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen, komt er ook horeca in het gebied. Op de begane grond van Waldo Tower is ruimte voor twee horecabedrijven.

#Huisarts & gezondheidscentrum

Schuin tegenover The Waldo zit een huisartsenpraktijk met een gezondheidscentrum met daarin diverse zorgfuncties.

#What else

Laakhaven is booming. Meerdere projecten staan in de steigers. Bekijk hieronder een film over Waldo City en de wijk Laakhaven West.