Menu

Nieuws

Alle appartementen Waldo City verhuurd

1 september 2017

Inmiddels zijn de meeste appartementen binnen Waldo City verhuurd of verkocht. Daar zijn we natuurlijk enorm trots op! Mocht je interesse hebben in een ‘Waldo’, dan kun je contact opnemen met Duinzigt Wonen om te informeren of er huurwoningen beschikbaar zijn, of om op een wachtlijst gezet te worden.

Alle appartementen Waldo Neighbour binnen een paar dagen verhuurd!

27/06/2016

Vorige week werden de appartementen van “Waldo Neighbour” – onderdeel van het project “Waldo City” in de Haagse wijk Laakhaven West – opgeleverd. Huurmakelaar Duinzigt Wonen startte daarna met de eerste bezichtigingen die massaal werden bezocht ondanks de hevige regen. Na een paar dagen zijn nu alle “Waldo’s” verhuurd!  Een resultaat waar we trots op zijn!

Het complex bestaat uit 42 luxe, “turn-key” studio’s met 6 bedrijfsruimten en een fietsenberging op de begane grond. Het pand is gekoppeld aan het naastgelegen Waldo First door middel van een groot gezamenlijk dakterras. Waldo First zal in de aankomende weken opgeleverd worden aan de particuliere kopers. In het vierde kwartaal van dit jaar zullen nieuwe studio’s in Waldo Tower, Waldo Twins en Waldo Park via Duinzigt Wonen in de verhuur gaan.

Meer informatie over de projecten is te vinden op www.nuprojectontwikkeling.nl www.waldocity.nl en www.woneninthewaldo.nl. Meer informatie over de verhuur via www.duinzigt.nl.

Appartementen Waldo Neighbour opgeleverd!

20/06/2016

De appartementen van Waldo Neighbour – onderdeel van Waldo City in de Haagse wijk Laakhaven West – zijn opgeleverd aan NU Projectontwikkeling.

Het complex bestaat uit 42 luxe, studio’s met 6 bedrijfsruimten en een fietsenberging eronder. Het pand is gekoppeld aan het naastgelegen Waldo First / “The Waldo” door middel van een groot gezamenlijk dakterras.

Er zijn inmiddels 2 modelwoningen in Waldo Neighbour ingericht, 1 van 28 m2 en 1 van 24 m2 (zie foto). Op 20 en 21 juni gaan de bezichtigingen van start: die dagen kun je de modelwoningen van 16:00 uur tot 19:00 uur bezichtigen. De appartementen zijn vanaf 1 juli a.s. klaar om betrokken te worden.

Meer informatie over de verhuur van de appartementen is te vinden op www.duinzigt.nl .

Nieuwsbrief ontvangen

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent huren in Waldo City, maar vergeet je af en toe om op de website te kijken? Laat dan hier jouw gegevens achter en je ontvangt een nieuwsbrief zodra er nieuws is omtrent de verhuur.