Menu

Informatie

Huurtoeslag

Wil jij ook graag wonen in jouw living at #yourselfie studio, maar denk je dat dit te duur is ten opzichte van een kamer in een studentenhuis? Met huurtoeslag kun je zeer voordelig een zelfstandige woning in Waldo City huren. Dan heb je een eigen keuken en een eigen badkamer! Zoek je de gezelligheid van een studentenhuis? Ontmoet dan gezellig jouw buren op het gemeenschappelijke dakterras!

Meer weten over de huurtoeslag? Klik hier! Je kunt al huursubsidie ontvangen vanaf 18 jaar oud. Wil je weten of je in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag? Bekijk hier de voorwaarden.

Uiteraard begrijpen we dat je graag wilt uitrekenen hoeveel huurtoeslag je ontvangt wanneer je gaat huren in een van de gebouwen van Waldo City. Maak hier de proefberekening en weet precies wat jouw netto huur wordt voor jouw Waldo!

Huurprijs en servicekosten

Ben je na het lezen van al deze informatie nieuwsgierig geworden wat de kosten zijn van het wonen in een Waldo? Bekijk op de website van Duinzigt de huurprijzen en bijbehorende servicekosten.

De servicekosten bestaan uit:

  • verlichting in de algemene ruimten;
  • schoonmaak van de algemene ruimten;
  • schoonmaak van jouw woning;
  • glasverzekering;
  • een huismeester.

Huisregels

Wanneer je een studio helemaal voor jezelf hebt met alle luxe en privacy, zijn er uiteraard wel regels waaraan je je dient te houden. Deze huisregels worden via de verhuurder bekend gemaakt.